Uniikit mittatilaustakit
Ompelun yksityisopetusta

Mittatilaustakit

Erikoistun mittatilaustakkeihin, jotka teen aina asiakkaan toiveiden mukaan. Kauttani saat persoonallisen, kotimaisen takin, joka istuu varmasti. Hyödynnän monipuolisesti myös perinteisiä vaatturitekniikoita, kuten miehustan tukemista käsinommeltavalla villaliinalla. Klassisten mallien lisäksi voimme ideoida jotain aivan uutta. Villatakkien lisäksi teen mielelläni myös kevyempiä takkeja sekä juhlatakkeja ja -viittoja.
Teetetyn takin valmistus alkaa suunnittelupalaverilla, jonka voimme pitää työhuoneellani tai etänä. Suunnitelman teon, mittojen oton ja materiaalien hankkimisen jälkeen tapaamme seuraavan kerran ensimmäisen ja toisen sovituskerran merkeissä. Prosessille kannattaa varata aikaa kokonaisuudessaan 2 kk.

Yksityisopetus

Oletko aina halunnut oppia korjaamaan vaatteitasi tai ompelemaan ne alusta asti itse? Henkilökohtaisten oppituntien avulla voimme keskittyä juuri sinun oppimistarpeisiisi ja tyyliisi. Palvelu on oivallinen myös silloin, jos haluat tehdä jonkun tietyn projektin itse, mutta et ole ihan varma, miten sen kannattaisi toteuttaa.
Jos olet kiinnostunut nimenomaan takin valmistusprosessista, voit yhdistää oppitunnit takkitilaukseesi, jolloin opit samalla kun oma takkisi valmistuu. Tällöin opetuksen tuntihinta on huomattavasti alhaisempi.
Opetuksen minimitilaus on kaksi tuntia opetusta (jaettuna yhdelle tai kahdelle opetuskerralle), mutta opetan myös pidempiä sessioita. Voimme sopia tarpeidesi mukaan juuri sinulle sopivan opetusaikataulun.
Voit ottaa opetukseen mukaan myös ystäväsi. Maksimikoko opetusryhmälle on työvälinerajoituksen vuoksi kolme henkilöä.
Koronatilanteen vuoksi suosin tällä hetkellä etäopetusta, eli videopuheluiden kautta tehtäviä opetussessioita. Etäopetuksen hinta on -20% normaalista yksityisopetuksesta.

Jotain muuta?

Minulla on kokemusta monenlaisista vaateprojekteista, mutta keskityn nykyään projektien selkeyden ja ennustettavuuden vuoksi takkeihin. Älä kuitenkaan epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat tilata jotain muuta kuin takin. Kerro projektistasi niin minä puolestani kerron, onko se toteutettavissa ja mitä arvioin sen maksavan!